We koesteren wat we hebben en gaan
stap voor stap naar een groeistrategie. Met oog voor nu én de toekomst.

Onze uitdaging

Een toekomstbestendig onderwijsadviesbureau

Afgelopen schooljaar stond in het teken van de bepaling van onze koers. Op 10 september 2021 vond de Koersdag plaats waarbij we met alle medewerkers terug hebben gekeken naar het voorgaande jaar om vervolgens vooruit te kijken naar de toekomst. De basis was gelegd.


Gedurende de rest van het schooljaar hebben we samen met medewerkers, RVC en klanten onze nieuwe koers voor de komende jaren verder uitgewerkt.

"Samen met alle collega's en een aantal van onze klanten hebben we onze koers vorm gegeven. Op deze manier sluiten we aan bij de expertise van de medewerkers, de ontwikkelingen en uitdagingen die er liggen in de markt."

Miranda van Esch - adjunct-directeur BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

Groeien vanuit eigen kracht

Wij willen graag dat BCO over 4 jaar nog net zo’n goede naam in de markt heeft als nu – misschien wel: nog beter. Over 4 jaar willen we dat BCO nog steeds financieel gezond is en voldoende volume heeft om in te spelen op klantvragen. Om in te spelen op de snelle ontwikkelingen in de wereld en onze branche zijn we wendbaar en flexibel en kunnen we snel schakelen naar nieuwe vormen van dienstverlening. Met een heel sterk fundament kunnen we BCO uitbouwen tot een nog sterkere organisatie waar medewerkers (en nieuwe medewerkers) heel graag willen werken en waar klanten zich graag aan willen binden en verbinden.